Luxemburg Drive

50 Auto's in Luxemburg

 

ProRallyRun Luxemburg Drive

Het is bijna zover! Weer een editie van ProRallyRun Luxemburg. Dit keer iets anders dan je van ons gewend bent. We bieden deze keer een 2 daagse tour met hotelovernachting aan, zodat je nog meer kan genieten van onze auto's en de mooie wegen. Ook kun je er nog steeds voor kiezen om 1 dag mee te rijden. Meer info over de verschillende pakketten vind je hier onder. 

Normaal Pakket

Premium Pakket (aanrader)

Zondag 25 September

 

- 1 Dag

- 250 KM Route

- Ontbijt

- Lunch

-Goodiebag 

 

Dag 2

 

Zondag 25 September starten we om 10.00 uur in Luxemburg. We hebben een mooie route van 250KM voor jullie uitgestippeld. Na een leuk stukje rijden komen we aan op de lunch locatie, hier staat een heerlijke lunch op jullie te wachten. Ook hebben jullie hier even de tijd om gezellig bij te praten over de route. Vervolgens starten we aan deel 2 van de route. Ook hier hebben we weer ons best gedaan om de mooiste wegen voor jullie te selecteren. Rond de klok van 17.00 uur zullen we op de eind locatie aankomen. Hier kunnen jullie nog even napraten over de dag en dan zit het er weer op.

Zaterdag 24 en Zondag 25 September

 

- 2 Dagen

- 600 KM Route

- Hotelovernachting (2 pers kamer)

- Uitgebreid ontbijt

- Lunch

- Goodiebag

- Hechtere ervaring met de groep

 

 

Dag 1

 

Zaterdag 24 September zullen we gezamenlijk verzamelen rond de klok van 11.30 uur. Hier kunnen jullie kennis maken onder het genot van een hapje en een drankje, en natuurlijk even genieten van de auto's. Vervolgens vertrekken we om 13.00 uur aan de rit richting Luxemburg, deze rit zal ongeveer 350 KM zijn met snelwegen en een aantal mooie wegen binnendoor. Rond 17.30 uur zullen we aankomen bij het hotel. Vervolgens mogen jullie deze avond zelf invullen. Er is een optie om gezamenlijk  te eten bij "Terra Steakhouse" in Luxembourg/Luxenburg. Geef dit aan bij de aanmelding.

 

Dag 2

 

Deze dag starten we met een heerlijk ontbijt. Vervolgens vertrekken we richting de start locatie waar om 10.00 uur starten. We hebben een mooie route van 250KM voor jullie uitgestippeld. Na een leuk stukje rijden komen we aan op de lunch locatie, hier staat een heerlijke lunch op jullie te wachten. Hier hebben jullie ook even de tijd om gezellig bij te praten over de route. Vervolgens starten we aan deel 2 van de route. Ook hier hebben we weer ons best gedaan om de mooiste wegen voor jullie te selecteren. Rond de klok van 17.00 uur zullen we op de eind locatie aankomen. Hier kunnen jullie nog even napraten over de dag en dan zit het er weer op.

 

 

 

€99,- incl bijrijder

€330,- incl bijrijder